30.
apr.
2022

Klubbens Forårstur 2022

Sjælland
Gratis
For medlemmer

Adresse:

Starter her: Højlundsvej 46, 3500 Værløse

Dato:

30. apr.
  kl. 8.00

Så er det blevet tid til dette års MOPAR Forårstur!

OBS! Man kan sagtens støde til i løbet af dagen, hvis man ikke kan / har lyst til at deltage i hele dagens tidsplan.

Turen bliver en af dem vi vil tænke tilbage på når året er gået. Det vil blive en tur som kommer til at starte dette års sæson, hvor Træf/turudvalget virkelig har lagt sig i selerne.

Forårsturen starter kl 8.30 hos familien Hegner i Værløse (Højlundsvej 46, 3500 Værløse) hvor der vil være morgenmadsbord i haven, som klubben har arrangeret. Husk derfor borde og stole samt kaffe til dine medbragte kaffekopper. Vi opfordre til selv at medbringe service og der vil være mulighed for egen opvask.
Da parkeringsforholdene er snævre, så vil der være parkerings-anviser og da det er en lukket villavej, frabeder vi os sorte striber og unødvendigt meget støj.

Herfra vil turen gå til Haaning Collection (Smørmosevej 16, 2880 Bagsværd) igennem den ny udsprungen Hareskov (en herlig oplevelse i cabriolet). Haaning Collection er svær at sætte i bås. Mange ser det som en kloning mellem et stort og unikt bilmuseum, et udflugtsmål, og et oplevelsesunivers. Heldigvis betyder det ikke noget hvordan du ser det, for begejstringen er sikret hvad enten man er ung eller gammel, mand eller kvinde, og om du er bilnørd eller ej.

Vi vil naturligvis have vores egen MOPAR-parkering, ved vores besøg. Følg derfor anvisningerne.
Når vi har fået bevæget bentøjet lidt og fået mættet vores sanseoplevelser, vil turen fortsætte til Garderhøjfortet i Jægersborg (Garderhøjfort 4, 2820 Gentofte), hvor vi vil passere Bagsværd sø og det ellers flotte Nordsjælland. Ved ankomst til Garderhøjfortet vil der blive anvist parkering på fortets område og efterfølgende vil der være mulighed for køb af lækre grillpølser samt lidt at læske sig med. Når alle har fået tanket deres egen depoter, vil der være rundvisning i fortets underjordiske univers og besigtigelse af de reinstallerede kanoner.

Efter dette dyk i den faktiske historie omkring starten af 1. Verdenskrig, så starter vi vores MOPARbiler igen, hvor der vil være en flot scenisk tur langs Furesøen og det ellers nydelige nordsjællandske landskab, for så at ende turen ved Bryggeri Skovlyst (Skovlystvej 2, 3500 Værløse) i hareskovens idyl.
Her vil der være rig mulighed for at smage på deres fremregnede øl og mødes med potentielle nye medlemmer, som er inviteret fra den åbne Facebookgruppe.

Medlemmer der har interesse i at spise middag i bryggeriets restaurant, skal melde sig ved SMS til Bo Hegner på tlf. 20654048 med navn og antal spisende, da han så vil lave en bordreservation til MOPAR-folket.

Tilmelding senest 20/04-2022
Velmødt med højt humør, viljen til en god dag og åben for nye indtryk.

Følg med i begivenheden på Facebook.

Mopar hilsner
Tur/træfudvalg

Del med andre:

Seneste opdateret: 29. apr.
Seneste opdateret: 29. apr.

Andre arrangementer:

Vi opdaterer snarest med nye arrangementer.