15.
jul.
2023

Klubtur til Møn

Møn
Med entré
For medlemmer

Adresse:

Råby Søvej 12, 4780 Stege, Møn

Dato:

15. jul.

Pris:

Kr. 100 pr. person

Enten kører man blot ned til Allan, hvor vi alle mødes kl. 10.00 eller vi kan følges ad mod Møn. Man kan støde til, følgende steder, hvor der vil være afgang ved angivne tidspunkter:

  1. 07.45 på Pendler Parkering, Ringstedvej, Holbæk, VIS PÅ GOOGLE MAPS
  2. 08.20 på OK tank, Klosterparks Alle 2, Ringsted, VIS PÅ GOOGLE MAPS
  3. 09.05 på Tankstation, Sydmotorvejen 380, Tappernøje, VIS PÅ GOOGLE MAPS

Turen tager ca. 2 timer så der er ikke tid til de store pauser på pick-up pladserne. Så sørg for at være der i god tid, så vi kan kører præcis på klokkeslættet – skulle vi mod forventning være forsinket, så kører efter et stop på maks. 2 min.

Senest Kl. 10.00 ankommer vi til Allan Klotz, Råby Søvej 12, Stege, VIS PÅ GOOGLE MAPS

NB! Vi holder ikke som sådan hvil til tankning og spisning – Man har tanket før man ankommer til pick-up. Vi holder kun pause i de minutter der er, så vi kan overholde afgangstidspunkterne.

 

Programmet er således:

10.00 Vi mødes til formiddagskaffe og kage ved Allan,

11.30 ankomst til; Thorsvang Samlermuseum. Her stiller vi bilerne på pladsen direkte foran bygningerne, så vi kan få nogle fantastiske billeder.

12.00 Frokost – Vi får den store buffet stillet op og går til den. Drikkevare købes særskilt.

13.00 Rundvisning på museet – vi deles op og vil have guider, så der er ca. 10 i hver gruppe for at få en god oplevelse ved - butikkerne indendørs, bilsamling, bunkeren, tivoli og gøgl og meget mere....

15.00 Klar til afgang, for en kort Cruise

16.00 ankomst til halvøen Nyord; Med den smukke historiske Landsby.

Efter ca. 1 time, hvor man kan slappe af, i en atmosfære af forrige århundrede og evt. købe en is, så kører vi til Stege, holder ind på den gamle sukkerfabrik, ved Rema 1000, så der kan købes ind til aftengrill mm, hvis man ikke har taget med, selvklartJ

18.00 Er vi retur ved Allan, hvor vi kan se en del af Allans samling af amerikanerbiler, mens grillen starter op og borde stilles frem – Man medbringer selv stol. Så hygges der, så længe vi orker.

Husk, der er mulighed for at tage sin campingvogn eller telt med og overnatte ved Allan.

Hjemtur Lørdag eller Søndag, er op til den enkelte.

Grundet bl.a. den store buffet og indgang, guider mm på Thorsvang, må vi - her midt i tilmeldingen - desværre forberede jer på, at vi lander med en betaling på 100,- pr. snude. Klubben dækker resten. Så er det bare at gå amok i buffeten. Når vi lander kl. 10.00 på møn, betaler man til Jean.

Tilmelding til Møn-tur

Del med andre:

Seneste opdateret: 5. jul.
Seneste opdateret: 5. jul.

Andre arrangementer:

Vi opdaterer snarest med nye arrangementer.