Læs flere nyheder om:

11. apr. 2022

Vi var til generalforsamling i FDA i lørdags

Seneste opdateret: 13. apr. 2022

Vores paraplyorganisation FDA holdt generalforsamling i lørdags i Stenløse. FDA indbyder to repræsentanter fra hver klub, så næstformand Frank og jeg, valgte at tage med. Vi var vel 60 personer samlet, ikke så stort et tal, når man tænker på, at vi er mere end 50 klubber under paraplyen.

FDA havde jo mistet deres formand Dennis i efteråret, og Tobias var rykket fra næstformandsposten til formandsposten og afholdte sin første generalforsamling.

Jeg skal huske at skrive, at det gjorde han i meget flot stil. Tobias stillede også op til formandsposten og blev valgt ind. Jeg kan meddele, at det er en perfekt formand vi har fået der. Han er en ildsjæl og går/har gået op i opgaven med hele sin sjæl. Han er godt nok også formand for Daydreamers, hvor vi låner lokaler til generalforsamlingen.

FDA har ikke, på grund af Coronaen, holdt generalforsamling i 2 år. Så alle var på valg. De fleste af bestyrelsen stillede op igen og et par nye blev valgt ind.

Tobias havde en yders velformuleret beretning og flere store ændringer vil ske i den kommende tid. Tobias er jo 20 år yngre end den tidligere formand og end mig og flere af de store ændringer rørte mig faktisk ret kraftigt, da det er mig, som tidligere formand for FDA, der har sat disse i værk. Vi vil bla. ikke på samme måde se FDA campingvognen ude i det danske land, og vi vil ej heller få en ny håndbog på gaden. Man ændrede også klublovene, så vi ikke længere skal køre klubregisteret igennem og ej hellere gå træfkalenderen minutiøst igennem, som vi plejer på generalforsamlingen.

Nu er det bare sådan med FDA, at de prioriterer FDAs kamp med alt det myndighedsbøvl der foregår der ude og af den baggrund, har jeg fuld forståelse for FDA prioritering af, hvor deres ressourcer skal sættes ind.

Vores synsmand Stig havde et fremragende indlæg om alt det myndighedsbøvl, der foregår derude, og det er helt klart, at FDA ikke må sove i timen for så, kommer vi til at stille vores biler ind på et museum.
FDA (Stig) arbejder jo bl.a. med godkendelse af vores biler, hvor myndigheder (de grønne og røde) jo gør alt for at spænde ben for vores udskejelser, og det blev bl.a. andet nævnt, at Ny Borgerlige (Pernille Vermund) er vores bedste samarbejdspartnere for tiden.
FDA, ved bla. Stig, tager for tiden rundt til klubberne og holder foredrag om, hvad man må og ikke må, og hvad man kan og ikke kan tillade sig af ombygninger.
Der blev ligeledes talt om vejsidesyn, men som Stig sagde, er det jo bare det gamle §13, som mange af os gamle jo kender til i forvejen. Stig og for den sags skyld Claus Levinson var jo også på Bilmessen i Fredericia og fortælle og fremvise en 1957 Chevrolet med skivebremser, hvor man sammen kunne spørge ind til osv. I forbindelse med de foredrag der bliver holdt i klubberne, meldte jeg Moparklubben til et, der formentligt skal afholdes i Næstved, i All American Cruisers lokaler (vores venskabsklub), hvor min fætter Leif Guldhammer i øvrigt er formand og jeg for besked hvornår det bliver.

Fra Jyllandssiden og Fynssiden nå I holde øje med, hvor der bliver afholdt møder og forsøge at springe på der. Jeg skal i øvrigt også nok holde øje og melde ud i ”Ugenyt fra John” hvis jeg hører/ser noget. I Roskildeklubben havde de været 80 for nyligt.

FDA sidder altså med i flere grupper og er så absolut med til, at sikre vi bliver behandlet ordentligt og forsat kan køre med ”gårsdagens biler, på morgendagens veje”. Det er MEGET beroligende og tak for det.

Alt i alt en god generalforsamling, som jeg vil benytte lejligheden til at takke vores nye formand, Tobias Rose, for.

Sidst men ikke mindst vil jeg lige huske jer på Moparklubbens generalforsamling, som jo bliver afholdt lørdag den 23. april i Daydreamers lokaler i Tølløse.
Husk gerne at melde jer til på vores lukkede side på Facebook, hvis I allerede ved I kommer. Det er ingen must, at I melder jer på for at være med på generalforsamlingen, blot lettere for Torben, når han skal ud og køber ind til dagen.

Husk også der er Night Cruise i Roskilde på lørdag.

Husk at tale med jeres moparbil.

Mange Påskehilsner fra
Formanden.

Seneste opdateret: 13. apr. 2022

Seneste nyt

28. jun. 2023
Mopar Nats

NY LOKATION for Mopar Nationals 2023

5. jun. 2023
Klubtur

Praktiske oplysninger for Gavnø 2023

28. feb. 2023

Generalforsamling 2023 vel overstået

30. jan. 2023

Husk tilmelding til generalforsamling

Årets MOPAR-træf

Mopar Nationals

Kom med til årets mopartræf – alle er velkomne!