Om klubben

I 2022 tæller vi ca. 160 medlemmer fordelt i hele DK. Medlemmers biler er af alle typer; klassiske biler, veteranbiler, muskelbiler, racerbiler og også biler af nyere dato.

Man kan også købe, sælge eller bytte reservedele, biler og andre effekter, der kan have medlemmernes interesse.

Vi er en landsdækkende klub, og har ikke et klubhus eller fast samlingssted.

Med hjælp fra de lokale medlemmer prøver vi at fordele vores aktiviteter i de forskellige landsdele, så vi på den måde kan arrangere noget for vores medlemmer fordelt ud i hele Danmark.
Det er altid frivilligt, om man har lyst til at være med til at arrangere, hjælpe til diverse ture og træf eller bare ønsker at møde op og nyde samværet med en masse dejlige mennesker!

Hvert år holder vi vores eget træf

MOPAR Nationals Denmark

Her kan alle med en Moparbil deltage. Har du ikke en Moparbil, kan du komme ind som gæst. Alle er velkomne.

Info om træffet:

Camps, garagebesøg, køreture og andre arrangementer

Vi afholder også en række andre klubaktiviteter hen over året. Blandt andet fælles køreture og garagebesøg hos klubbens medlemmer eller fx bilrelaterede firmaer / personer, og nogle af de “faste indslag” er forårskøreturen, sensommer-cruise, efterårskøreturen og juleafslutningen.

Hold øje her på hjemmesiden

Mopar-camps

Desuden tilstræber vi at køre sammen og lave vores egen “Mopar-Camp” på de forskellige træf.
Vi sørger selvfølgelig for at få reserveret pladser til klubbens medlemmer på diverse træf i sommerhalvåret, så vi har mulighed for at lægge samlet i en camp.

Årets MOPAR-træf

Mopar Nationals

Kom med til årets mopartræf – alle er velkomne!